-

Gözden kaçırmayın

Galatasaray Başkanı Dursun Aydın Özbek, Hakem Saldırısını Kınadı ve Tüm Kulüpleri Ortak Tavır Almaya ÇağırdıGalatasaray Başkanı Dursun Aydın Özbek, Hakem Saldırısını Kınadı ve Tüm Kulüpleri Ortak Tavır Almaya Çağırdı

Fethiyespor camiasını derin bir üzüntüye boğan bir kayıp haberi geldi. Eski alt yapı oyuncularından ve amatör liglerde teknik adam olarak hizmet vermiş Ahmet Sakal, hayatını kaybetti. Sakal'ın vefatı, futbol dünyasında büyük bir üzüntü yarattı.

Ahmet Sakal, Fethiyespor'un alt yapı takımlarında futbol oynamış ve ardından genç futbolcularla çalışarak teknik direktörlük yapmaya devam etmiş bir isimdi. Karakteri ve futbola olan katkılarıyla tanınan Sakal, sevenleri ve eski oyuncuları tarafından büyük bir hüzünle anılıyor.

15 Nisan 2024 Pazartesi günü saat 11:00'de Ahmet Sakal için Çiftlik Mezarlığı'nda cenaze töreni düzenlenecek. Fethiyespor Yönetim Kurulu üyeleri ve camia, bu acılı günlerinde Sakal ailesinin yanında olacak.

Fethiyespor Yönetim Kurulu adına yapılan açıklamada Ahmet Sakal'a Allah'tan rahmet dileyerek, yakınlarına ve kederli ailesine başsağlığı dileklerini iletmektedir. Ahmet Sakal'ın futbol ve spor topluluğuna yaptığı katkılarının anılarıyla ve tebessümle hatırlanmaya devam edeceği belirtilmektedir. #Fethiyespor #AhmetSakal #Başsağlığı