-

Gözden kaçırmayın

Gölcük Mahallesi'nde Belediye Yetkilileri ve Mahalle Sakinleri Arasındaki İletişim GüçlendirildiGölcük Mahallesi'nde Belediye Yetkilileri ve Mahalle Sakinleri Arasındaki İletişim Güçlendirildi

Muğla'da siyasi hareketlilik devam ediyor. Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, yerel seçim sürecini değerlendirmek üzere bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Bu ziyaretler kapsamında, Otgöz, Cumhur İttifakı tarafından Köyceğiz Belediye Başkanı adayı gösterilen Kamil Ceylan ile bir araya geldi. İkili, ilçe teşkilatında parti üyeleriyle buluştu ve yerel seçim sonuçları üzerine görüş alışverişinde bulundu.

Milletvekili Otgöz, yapılan toplantıda teşkilatın görüş ve önerilerini dinledi, parti olarak bölge halkına hizmet etmenin önemini vurguladı. Yaklaşan seçimler için stratejiler üzerinde duran Otgöz, seçim çalışmalarının önemi üzerine konuşup ekip ruhu ile hareket edilmesinin gerekliliğini vurguladı. Toplantı sonrası bir açıklama yapan Yakup Otgöz, partisinin ve teşkilatın, Köyceğiz'de kalıcı hizmetler ve somut projeler üreterek halkın ihtiyaç ve beklentilerini karşılamaya yönelik çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.